Havo Route 83

18-05-2018

In de brugklas van de Havo Route 83 is nog plaats voor enkele leerlingen met Havo- of TL-advies!

Route 83 is dé leerroute voor kinderen uit groep 8 met een Havo- of TL-advies:
die ict en techniek leuk vinden;
die creatief zijn;
die op een andere manier hun Havo- of TL-diploma willen halen.

Heeft uw kind belangstelling voor tekenen, audiovisueel, design, media & entertainment, architectuur, game-design, mode?
Route 83 leidt naar de Creatieve Industrie (1 van de 9 topsectoren in Nederland).

Klas 1 & 2
In de Lab-lessen leer je veel praktische vaardigheden die je gebruikt voor opdrachten.
In het Media-lab werk je in groepjes aan projecten, je bent onderzoekend en creatief met de vakken en opdrachten bezig.

Daarnaast heb je natuurlijk de bekende vakken in klas 1 en 2.

Eind klas 2
Leerling met Havo-niveau gaat naar klas 3 van de Havo van het Montessori Lyceum Groningen met examenvakken Informatica en Beeldend.
Leerling met TL-niveau gaat naar klas 3 van de Theoretische Leerweg met examenvakken Media, Vormgeven en ICT en Tekenen.

De powerpoint over de Route 83 vind u hier.