Aanmelding

In de loop van groep acht is duidelijk wat het advies van de basisschool is. Dan kunnen ouders en leerlingen kiezen welke school het beste past.

Aanmelding schooljaar 2018-2019

Vanaf 1 december a.s. kunt u uw zoon of dochter digitaal aanmelden d.m.v. de volgende link.

Wilt u liever het aanmeldingsformulier 2018-2019 handmatig invullen, ondertekenen en opsturen? Ook dat is een mogelijkheid. U kunt het formulier hier downloaden en mailen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl of per post versturen naar onderstaand postadres:

Leerlingenadministratie VO Openbaar Onderwijs Groningen

9700 AS Groningen

Aanmeldingen moeten binnen zijn op uiterlijk 15 maart 2018.

Eind april is bekend welke leerlingen we kunnen plaatsen.

Aanmelding huidig schooljaar:

Wilt u uw kind aanmelden voor het huidige schooljaar, dan kunt hier het formulier voor schooljaar 2017-2018 downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt mailen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl of u kunt het per post sturen naar hetzelfde adres als hierboven.