Kennismaking

In groep acht komt het voortgezet onderwijs opeens heel dichtbij. Leerlingen en ouders kunnen kennis met onze school maken tijdens een voorlichtingsavond op de basisschool of de open dag.

Welke school past het beste bij een kind? Dat hangt af van verschillende factoren. Het advies van de basisschool speelt een rol. Maar ook de plaats waar een school gevestigd is. De sfeer op school, het type onderwijs dat wordt gegeven. Het Montessori Vaklyceum nodigt ouders en leerlingen in groep acht van harte uit om kennis te komen maken. Kom proeven van de sfeer, praat met docenten, kijk boeken in en luister naar verhalen van leerlingen.  Dat is de beste manier om de juiste keuze te maken.

Voorlichtingsbijeenkomsten

In november presenteren we onze school tijdens de VO-markt in MartiniPlaza. Leerlingen en ouders krijgen dan al informatie over wat het Montessori Vaklyceum te bieden heeft. Ook bezoeken we de voorlichtingsavonden die basisscholen in de omgeving organiseren.

Folders

Download hieronder onze folders.