Open dagen 21 & 22 januari

Ben jij benieuwd hoe je volgende school er van binnen uitziet? Welke docenten en leerlingen lopen er rond? Wat houdt Montessorionderwijs op het vmbo in? Op onze open dagen op 21 en 22 januari openen we de deuren voor aankomende leerlingen en hun ouders. We laten zien wie we zijn en wat we doen. Je volgt proeflessen, mag meedoen aan activiteiten en maakt kennis met onze docenten en leerlingen. Zo krijg je een goed beeld van onze school.

Wij nodigen ouders en leerlingen van harte uit om kennis te komen maken. Kom de sfeer proeven, praat met medewerkers, krijg uitleg over de portal(s) waar we mee werken en kijk boeken in. Onze leerlingen gaan graag met je in gesprek om hun ervaringen over de school met je te delen. Dat is de beste manier om de juiste keuze te maken.

Wanneer?

Ontdek onze school op vrijdag 21 januari van 15.30 tot 18.00 uur of zaterdag 22 januari  van 10.00 tot en met 13.00 uur op onze locaties aan de Vondellaan 83 en de Van Iddekingeweg 140. Tot dan!